luni, 23 ianuarie 2012

LEXUS




Lexus prezinta un teaser cu viitorul promo de la Super Bowl




Daca acum cateva minute va anuntam ca Audi a iesit la atac cu un teser pentru Super Bowl 2012, acum a venit randul celor de la Lexus sa ne prezinte o parte 
din reclama ce va putea fi urmarita pe 5 februarie. 

Mai mult decat atat, oficialii Lexus impreuna cu televiziunea NBC Sports au lansat si jocul Tweet Drive. Aici aduni yarzi raspunzand la o serie de intrebari, iar la final poti inscrie chiar si un touch-down.
"Anul acesta vom lansa noua modele noi sau revizuite, iar reclamele din cadrl Super Bowl cu siguranta vor ajunge acolo unde trebuie. Vedeta noastra de anul acesta va fi noul GS", a declarat Brian Smith, presedinte de marketing Lexus.


.....................................................................................................

Lexus LF-A Roadster la Tokyo Auto Salon



In ciuda rapoartelor in care oficialii Toyota anunatau ca abandoneaza proiectul LF-A 
roadster, un video aparut pe Youtube ne demonstreaza contrariul.

O versiune roadster a superca-ului nipon si-a facut aparitia la D1GP Kick Off Drift, eveniment ce se desfasura in aparopierea Salonului Auto de la Tokyo. Soferul a facut o serie de derapari controlate dupa care s-a facut nevazut. In cazul in care Toyota a decis sa extinda gama lui LF-A cu siguranta niponii ne vor prezenta o serie de fotografii in viitorul apropiat. 



.....................................................................................................

LX 570 facelift: inca o noutate marca Lexus



Japonezii de la Lexus au venit la Detroit cu inca o noutate. 
Vorbim despre versiunea revizuita a lui LX 570.

Modelul nipon vine cu o grila noua, cu blocuri optie revizuite, cu proiectoare de ceata mai mari si cu spoilere modificate. De asemenea, Lexus a inlocuit jantele cu unele din aliaj, in timp ce semnalizatoarele au fost integrate in carcasa oglinzilor laterale.

La interior, SUV-ul poate gazdui opt pasageri si a primit o multime de imbunatatiri comparativ cu actuala versiune. Sub capota, LX 570 facelift vine cu acelasi motor V8 de 5.7 litric care produce 383 de cai putere la 5.600 rpm si care dezvolta un cuplu de 546 Nm la o turatie de 3.600 rpm. Puterea motorului este transmisa rotilor prin intermediul unei cutii de viteze automate cu sapte rapoarte.

.....................................................................................................

Prima imagine oficiala cu conceptul Lexus LF-LA



Ieri dimineata, va anuntam ca pe internet circula prima poza neoficiala 
cu conceptul Lexus LF-LA, prototip care va debuta in cadrul
 Salonului Auto de la Detroit din ianuarie 2012.




De aceasta data, oficialii niponi au iesit la rampa si au publicat prima poza oficiala cu LF-LA. Odata cu noua fotografie vine si confirmarea faptului ca prototipul va dispune de un sistem de propulsie hibrid si beneficiaza de o serie de elemente de design preluate de la LFA si de la conceptul GS.
"Liniile curate ale masinii subliniaza miscarea, creand un look distinctiv pentru viitoarele coupe-uri", au declarat oficialii niponi. Conceptul a fost creat in laboratoarele din Newport Beach de Calty design si se zvoneste ca ar reprezenta doar un exercitiu de design.

.....................................................................................................



O prima poza neoficiala cu Lexus LF-LC Concept





Daca de dimineata va anuntam ca Toyota a venit cu primul teaser pentru conceptul NS4 Plug-in Hybrid, de aceasta data este randul lui Lexus sa ne incante privirea.

Vorbim despre o fotografie neoficiala cu conceptul LF-LC, prototip ce va debuta in cadrul Salonului Auto de la Detroit din ianuarie. Imaginea a ajuns pe internet prin intermediul celor de la Road&Track, care, intr-un film postat pe Youtube, conceptul nipon apare pentru cateva secunde. In urma acestei vesti, filmul americanilor a fost scos de pe site-ul international.
Din fotografia neoficiala se pare ca prototipul LF-LC continua design-ul lui LFA intr-o noua directie mult mai indrazneata.

.....................................................................................................



Conceptul Lexus LF-LC a poposit pe pamant american



Oficialii Lexus au prezentat in cadrul Salonului Auto de la Detroit conceptul LF-LC.

Prototipul a fost desenat de studioul de design din Newport Beach, California si intruchipeaza un coupe de 2+2 locuri care combina frumusetea avangardista cu tehnologia avansata. La interior, conceptul nipon este caracterizat de linii dinamice, dispune de un volan sport si de doua ecrane cu o diagonala de 12.3 inch.
"Acest exercitiu de design reprezinta expresia creativitatii. Combinat cu viitoarea generatie a unui tren de rulare hibrid, acest concept promite o experienta a sofatului unica concomitent cu o protejare a mediului", au declarat oficialii Lexus. 





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu