luni, 23 ianuarie 2012

RENAULT




Un nou set de poze cu Renault Scenic si Grand Scenic



Oficialii Renault au publicat un nou set de fotografii cu viitoarea generatie a lui Scenic si Grand Scenic. Noile modele vor beneficia de un look imbunatatit, 
de materiale mai bune si de doua motoare noi.

La exterior, noile monovolume vin cu blocuri optice noi, cu un spoiler restilizat, cu o capota rotunjita si cu un montant A modificat. De asemenea, noul Scenic va beneficia de elemente cromate, in timp ce Grand Scenic, va avea mai multe linii orizontale. In ceea ce priveste motorizarile, Renault vine cu noua gama de propulsoare ecologice. Vorbim despre Energy TCe 115, motor capabil sa produca 115 cai putere si 190 Nm si despre Energy dCi 110, agregat care livreaza 110 cai si dezvolta 260 Nm.


La capitolul consum, dieselul ofera un consum de carburant de 4.1 litri pentru 100 kilometri parcursi, iar emisiile de CO2 se cifreaza la 105g/km. Noile monovolume vor debuta la Salonul Auto de la Bruxelles, urmand ca la scurt timp sa fie comercializate in aproximativ 40 de tari.


.....................................................................................................

Renault prezinta Megane facelift



Se pare ca inceputul lui 2012 aduce o multime de modele noi. Ieri am avut numai putin de trei premiere, iar azi, Renault vine cu versiunea revizuita a lui Megane. 
La exterior regasim lumini pentru mersul pe timp de zi de tip LED, numeroase elemente cromate, jante noi si culori mult mai interesante. La interior, francezii cin cu Alcantara si cu un sistem audio mult mai performant pentru versiunile GT. La capitolul motorizari, francezii vor oferi pe Megane facelift aceleasi propulsoare. Astfel clientii vor putea alege intre urmatoarele agregate.

Vorbim deste 1.2 TCe 115 Energy de 115 cai si 190 Nm, capabil sa consume 5.3 litri/100 km si de motorul dCi 110 care vine alaturi de 110 cai si 260 Nm si poate parcurge 100 de kilometri cu 3.8 litri de motorina. Cel mai puternic agregat are o cilindree de 1.6 litri si produce 130 de cai si 320 Nm. Acesta consuma 4 litri la 100 km si elimina 104 grame de Co2 per kilometru. 

In ceea ce priveste versiunea RS, aceasta a primit un plus de 15 cai si 20 Nm in modul Sport. Astfel Megane RS facelift va produce 265 de cai putere si va dezvolta 360 Nm.

.....................................................................................................

Renault a prezentat Laguna Coupe facelift



Anul acesta la Bologna Motor Show, francezii de la Renault 
au venit cu facelift-ul lui Laguna Coupe.

Modificarile aduse modelului francez sunt minore. Poate fi observata o mica modificare a blocurilor optice fata care acum includ lumini de tip LED pentru mersul pe timp de zi. De asemenea, francezii au montat jante de 18 inch din aluminiu, iar la interior vin cu optionale noi. 

Sub capota, coupe-ul din Hexagon vine cu o mica imbunatatire a motorului de 2.0 litri dCi si 150 de cai. Acesta a fost usor retusat si a primit sistemul Energy Smart Management, cu ajutorul caruia consumul de carburant si emisiile de CO2 au fost reduse. In urma acestei modificari, Laguna Coupe facelift consuma 4.8 litri la 100 de kilometri parcursi si emite 125 g de CO2 per kilometru. Celelate motorare vor fi preluate de pe vechea varianta.


.....................................................................................................

Renault prezinta Megane CC Florida Edition



Francezii de la Renault au pregatit o versiune limitata a lui Megane Coupe Cabrio. Botezata Florida Edition, versiunea sedanului francez a fost inspirata de modelul original din anii '60 si va fi prezentata la Brussels Motor Show, din ianuarie 2012.

Pentru cei care isi doresc aceasta editie limitata, francezii au deschis inca de pe 1 decembrie lista de pre-comenzi. La interior, Renault a pregatit o tapiterie imbracata in piele care combina culorile rosu si ivoriu, nuante ce devin laitmotivul intregii masini. Pana ca si jantele de 17 inch au primit o astfel de combinatie de culori. 

Pentru a stii ca vorbim despre editia limitata Florida, francezii au montat emblema aceasta pe partea din fata a aripilor si au introdus si o placuta de identificare la interior. Tot la interior, covorasele au un design diferit, iar varful schimbatorului este fabricat din metal. 

Asa cum se cuvine unei editii limitate, Megane CC Florida va fi produs in 1.600 de exemplare. Sub capota se ascunde propulsorul dCi 130 DPF, capabil sa produca 130 de cai putere si 300 Nm. Puterea agregatului diesel va fi transmisa rotilor fata prin intermediul unei cutii de viteze manuale cu sase rapoarte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu